CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday 4 February 2011

Μπανάκι μανακι......!!!!!!!!!!

Σε λίγο καιρό πάω στο νέο μου σπίτι και επιτέλους θα ευχαριστηθώ το μπάνιο μου ,καινούριο με ωραία ειδή υγιεινής ωραία καινούρια πλακάκια άχτι το χα!!Στο τωρινό σπίτι λόγω παλαιότητας ήταν το μόνο μέρος που δεν μπορούσα να σουλουπώσω !,2 μήνες μείνανε και είπα να κάνω μια έρευνα αγοράς έτσι έριξα μια πρώτη ματιά στην διαδικτυακή αγορά μιας και κατάλαβα ότι καλύτερα να ψωνίζω με αυτό τον τρόπο παρά στα μαγαζιά με συμφέρει περισσότερο και ας πληρώνω μεταφορικά πάλι κερδισμένη βγαίνω!!Όχι ότι εδώ δεν έχουμε ωραία κομμάτια αλλά δυστυχώς αυτά που ήθελα εγώ δεν συμβάδιζαν με το πορτοφόλι μου οπότε......ορίστε τι βρήκα!!( όλα τα σετ κυμαίνονται από 10 έως 50$)














Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας. Επιπλέον μπορείτε να εγγραφείτε στην λίστα ώστε να λαμβάνετε τα άρθρα μας καθημερινά μέσω e-mail ή να γίνετε συνδρομητές δωρεάν στο RSS Feed μας.

1 σχόλια:

apinkdreamer said...

καλως σε βρηκα ελενα μου στο παραμυθενιο σου σπιτι! οπως θα καταλαβες κι απο την επισκεψη σου κι εγω σε ενα παραμυθενιο σπιτι κατοικω....!

Post a Comment